zaterdag 19 mei 2012

Kwekerijdagen te Beervelde 13-05-2012

Dit jaar zijn we weer naar Beervelde geweest, Beervelde ligt in België vlak bij Gent. Het is een groot landgoed waar elk jaar een grote plantenmarkt wordt gehouden.
Het was gelukkig een stralende dag en aangenaam van temperatuur.
Vanaf het terrein waar je heerlijk je boterhammetje kunt nuttigen kan je de kramen in de verte zien. Ook lekkere sandwiches en pannenkoeken waren hier te krijgen net als iets warms of kouds te drinken maar wij hadden van alles mee genomen.
Na de lunch weer verder langs koperen vogels.
Ingeborg met de beroemde kar die ook nu weer het nodige commentaar ontlokte. Nog altijd willen mensen weten hoe we er aan komen terwijl we toch echt niet de enigen zijn die met een bolderkar lopen hoor. Azalea's in allerlei kleuren staan langs het pad.
Ingeborg was helemaal weg van deze moestuin, handige laden en kastjes eronder bevatten potgrond, gereedschap, potjes etc.
Tot slot nog een lantaarn van keramiek die ik misschien ga namaken.
Het was een hele lange dag, we vertrokken om 06.30 uur en waren rond 23.00 uur allemaal weer thuis. We hebben genoten van het weer, de sfeer en elkaars gezelschap, hebben lekker gegeten onderweg en zijn vast van plan om volgend jaar weer te gaan!

1 opmerking:

Jenny zei

Dit was weer een heel gezellig dagje uit zo te zien, en met lekker wandel weer.
groetjes Jenny